MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

1.MNL –17.krog, 14.05.2006
 

KAPCA:MOSTJE

Izključeni igralec NK KAPCA Herženjak Jožef (1014) se zaradi ponovljenega prekrška - 2.javni opomin (2xbrezobzirna igra), na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/1,2 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 1 /eni/ prvenstveni tekmi. 

TIP TOURS KOBILJE:VETERANI TURNIŠČE

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo ( po tekmi ni bilo zadosti tople vode za gostujočo ekipo in ni bilo pobiralcev žog). Iz poročila delegata tekme je tudi razvidno, da je prijavo ekipe za domačo ekipo predal g. Penhofer Daniel, kateremu je bila izrečena kazen opravljanja vseh funkcij v nogometu za dobo 1/enega/ meseca ( kazen se izteče 25.05.2006). Tudi med polčasom je g. Penhofer sodnikom tekme prinesel pijačo.

NK TIP TOURS KOBILJE in g. Penhofer sta dolžna  v roku 3 (tri) dni na MNZ Lendava dostaviti pisno izjavo o vzrokih zgoraj navedenih nepravilnosti.

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na poslovni  račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.

 Lendava, 16.05.2006                                                                                                                          

Disciplinski sodnik:                                                                                                                                  Danijel Žalik, l.r.

 

 

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Sledite nam

twitter 1053195 na Twitterju

Galerija slik

photo gallery

© Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva  2018  | Piškotki

gnslogo