MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA SODNIKA

  
1.MNL –12.krog, 09.04.2006

ČENTIBA:TIP TOURS KOBILJE

Iz prijave delegata in glavnega sodnika tekme je razbrati, da se je po tekmi nešportno obnašal igralec  NK ČENTIBA  Lazar Evgen (16257), ki je grobo žalil  sodnike in delegata.Vsled navedenega se na podlagi določil čl. 18 in 28 DP uvede zoper igralca disciplinski postopek.
Na podlagi čl. 30 DP ima prijavljeni igralec pravico podati pismeni zagovor v roku 24 ur od prejema tega obvestila.

Na podlagi čl. 33 in 34 DP se igralcu izreka suspenz.
Na podlagi čl. 37 DP je klub dolžan igralca obvestiti o uvedbi disciplinskega postopka in suspenzu.
 Iz poročila delegata tekme je razvidno, da se je na tekmi nešportno obnašal trener gostujoče ekipe g. Hanč Franc, zato se na podlagi določil čl.8/b1, čl.23 in 28/1 DP NK TIP TOURS KOBILJE  kaznuje z opominom.

 

KAPCA:TURNIŠČE

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da  prehod iz igrišča do slačilnic še vedno ni ograjen  oz. zavarovan  tako, da bi v času prvenstvenih tekem bilo onemogočeno gibanje neslužbenih oseb oz. gledalcev po prehodu. Prav tako ni urejen  prostor(soba) za pisanje zapisnika.  Tudi spremljanje tekem za delegata je zelo oteženo, saj ni zavarovane klopi za delegata ob igrišču , zato se na podlagi določil čl. 8/c8, 12, 24/5 in 28/1 DP NK KAPCA   kaznuje z denarno kaznijo 30.000,00 SIT.

Kljub večkratnim opozorilom s strani MNZ Lendava, da se zgoraj omenjene pomanjkljivosti odpravijo, NK KAPCA  teh opozoril ni upošteval, zato se na podlagi določil čl. 8/c2 in  24/5  DP NZS, igrišče NK Kapca suspendira. 

 NK KAPCA je dolžan do torka 18.04.2006 obvezno odpraviti zgoraj omenjene  pomanjkljivosti  pri organizaciji tekem. V nasprotnem primeru je klub dolžan še isti dan do 12. ure sporočiti kraj, kjer se bo odigrala tekma  14. kroga NK Kapca:NK Veterani Turnišče.

 

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na poslovni  račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
 

Disciplinski sodnik:

Danijel Žalik, l.r.

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo