MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA SODNIKA

 
1.MNL –13.krog, 17.04.2006

TURNIŠČE:DOBROVNIK

Izključeni igralec NK TURNIŠČE Fuks Miha (42687) se zaradi prekrška v čisti situaciji za doseganje gola na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/2 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 1 /eni/ prvenstveni tekmi. 

 

MOSTJE:NEDELICA

Izključeni igralec NK NEDELICA Hozjan Mihael ( 34745 ) se zaradi ugovarjanja, žaljenja sodnika ter nešportnega obnašanja po izključitvi na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/1 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 4 /štirih/ prvenstvenih tekmah. 

 

Iz poročila delegata in  glavnega sodnika tekme je razvidno, da se  je na  tekmi nešportno obnašal predstavnik  NK NEDELICA Zver Ignac, ki je bil v 11. minuti odstranjen iz klopi za rezervne igralce zaradi nešportnega obnašanja in grobega žaljenja glavnega sodnika. Klop za rezervne igralce je zapustil šele po posredovanju gostujočega trenerja. Prav tako so se nešportno obnašali gostujoči navijači, ki so žalili glavnega sodnika in mu ob tem tudi grozili,  zato se NK NEDELICA  na podlagi določil čl. 2, 8/c8, 12, 24/9 in 25 DP kaznuje z denarno kaznijo 15.000,00 SIT.

 

ZAOSTALI PRIMER
 
1.MNL –12.krog, 09.04.2006

ČENTIBA:TIP TOURS KOBILJE

Iz prijave delegata in glavnega sodnika tekme je razbrati, da se je po tekmi nešportno obnašal igralec  NK ČENTIBA  Lazar Evgen (16257), ki je grobo žalil  sodnike in delegata, zato se na podlagi določil čl. 8/a2, 9, 18/1  in 28/1 DP  kaznuje s prepovedjo igranja na 3 /treh/ prvenstvenih tekmah.Čas suspenza se šteje v kazen.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
 
PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na poslovni  račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
 

 

Disciplinski sodnik:

Danijel Žalik, lr.

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo