MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA SODNIKA

  
1.MNL –14.krog, 23.04.2006

TIP TOURS KOBILJE:TURNIŠČE

Izključeni igralec NK TURNIŠČE Rožman Tibor (12866) se zaradi brcanja nasprotnikovega igralca z nogo v predel obraza na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/3 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 4 /štirih/ prvenstvenih tekmah. 

Iz poročila delegata in glavnega sodnika tekme je razvidno, da se je na tekmi nešportno obnašal domači predstavnik ekipe g. PENHOFER DANIEL, ki je bil odstranjen s klopi za rezervne igralce. Ob izključitvi gostujočega igralca je g. Penhofer stekel na igrišče in želel fizično obračunati z izključenim igralcem, vendar mu je ob tem spodrsnilo in tako ni prišlo do fizičnega obračuna. Zato se na podlagi določil čl. 28. in čl. 33. DP uvede zoper g. Penhofer Daniela disciplinski postopek in suspenz opravljanja funkcij do dokončnega izreka kazni.
G. Penhofer  ima v skladu s 30. členom DP NZS pravico podati pismeni zagovor na sedež vodstva tekmovanja.

NK TIP TOURS KOBILJE, NK TURNIŠČE, igralec NK Turnišče Rožman Tibor, delegat tekme in sodniki omenjene tekme so  dolžni  v roku 3 (tri) dni na MNZ Lendava dostaviti pisno izjavo o vzrokih zgoraj navedenega incidenta. 

ČENTIBA:MOSTJE

Iz poročila delegata  tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (pijača se je prodajala v steklenicah), zato se na podlagi določil čl. 8/c1, 24/5 in 28/1 DP NK ČENTIBA kaznuje z opominom.

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na poslovni  račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.

Lendava, 25.04.2006                                                                                                                           Disciplinski  sodnik:                                                                                                                                                Danijel Žalik, l.r.  

 

 

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Sledite nam

twitter 1053195 na Twitterju

Galerija slik

photo gallery

© Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva  2018  | Piškotki

gnslogo