MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

Sklepi  vodje  tekmovanja
 
14. krog PNL

Tekme 14. kroga PNL, ki so bile odigrane dne  15.03.2008 in 16.03.2008 se registrirajo z doseženimi rezultati.  

PRAVNI POUK:         

Zoper odločitve vodje tekmovanja se lahko zainteresirani klub pritoži v 8 (osmih) od objave odločitve na spletni strani MNZ Lendava (69. čl. TP NZS). Pritožba se vloži na MNZ Lendava. Za vsako pritožbo je potrebno plačati pritožbeno takso 83,00 EUR na  TRR  MNZ Lendava.

Vodja tekmovanja:

Branko Gros, l.r.

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA  SODNIKA

DOBROVNIK : RAKIČAN

Zaradi nešportnega vedenja več igralcev domače ekipe ( na tekmi so prejeli 5 rumenih kartonov), s čimer so storili prekršek po čl. 24/9 DP, se na podlagi čl. 8c/8 v zvezi s čl. 12 DP, NK  DOBROVNIK  kaznuje z denarno kaznijo 100,00 EUR. 

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (prostor za delegata ni bil pospravljen), uradni napovedovalec pa  je po tekmi preko razglasa žalil sodnike z besedami :«sodniki so krojili rezultat tekme«,  zato se na podlagi določil čl. 28 DP zoper NK DOBROVNIK uvede disciplinski postopek.Na osnovi 30. člena DP ima NK DOBROVNIK pravico v 24 urah od prejema obvestila podati pisni zagovor. 

KEMA PUCONCI:PETIŠOVCI

Zaradi nešportnega vedenja več igralcev domače ekipe ( na tekmi so prejeli 5 rumenih kartonov), s čimer so storili prekršek po čl. 24/9 DP, se na podlagi čl. 8c/8 v zvezi s čl. 12 DP, NK  KEMA PUCONCI  kaznuje z denarno kaznijo 100,00 EUR.  

ŠALOVCI:GRAD

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (ni bilo zagotovljeno pisanje zapisnika po novem programu ZAPISNIK, ki je od spomladanskega dela obvezen), zato se na podlagi določil čl. 8/1c in 24/5 DP NK ŠALOVCI  kaznuje z opominom.  

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od  objave sklepa na spletni strani MNZ Lendava  (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 83,00 EUR in se plača na žiro račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.

 Lendava, 19.03.2008

Disciplinski sodnik:

                Slavko Režonja l.r.

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo