MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

Sklepi  vodje  tekmovanja
 
19. krog PNL

Tekme 19. kroga PNL, ki so bile odigrane dne 20.04.2008 se registrirajo z doseženimi rezultati.  

PRAVNI POUK:         

Zoper odločitve vodje tekmovanja se lahko zainteresirani klub pritoži v 8 (osmih) od objave odločitve na spletni strani MNZ Lendava (69. čl. TP NZS). Pritožba se vloži na MNZ Lendava. Za vsako pritožbo je potrebno plačati pritožbeno takso 83,00 EUR na  TRR  MNZ Lendava.

 

Vodja tekmovanja:

Branko Gros, l.r.

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA  SODNIKA

TROMEJNIK IL AMBIENTI:KEMA PUCONCI

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo ( ni bilo pobiralcev žog),  zato se na podlagi določil čl. 8/1c in 24/5 DP NZS NK TROMEJNIK IL AMBIENTI kaznuje z opominom.

POLANA: ČARDA

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (pobiralci žog so bili sicer prisotni, vendar v drugem polčasu niso pobirali žog),  zato se na podlagi določil čl. 8/1c in 24/5 DP NZS NK POLANA kaznuje z opominom. 

DOBROVNIK: ZMG GANČANI

Igralec NK GANČANI Mlinarič Mitja ( 28977 ) je bil izključen  zaradi nešportnega obnašanja ( igralec je v 87. minuti odšel do domačih gledalcev in jim pokazal oba sredinca na rokah). Po izključitvi  je nadaljeval z nešportnim obnašanjem in grožnjami glavnemu sodniku, zato se na podlagi določil čl. 8/a2, 9, in 18/1 DP NZS, kaznuje s prepovedjo igranja na 4 /štirih/  tekmah. 

Iz prijave  pomočnika sodnika in delegata tekme je razvidno, da se je na tekmi nešportno obnašal predsednik NK ZMG Gančani  g. Legen Janez, ki je med tekmo grobo žalil glavnega sodnika in prvega pomočnika sodnika. Ob tem je prvemu pomočniku  tudi grozil z obračunom po tekmi,  zato se na podlagi določil čl. 8/c8, 23/2 in 25 DP NZS NK ZMG GANČANI  kaznuje z denarno kaznijo 83,00 EUR.

AQUA IŽAKOVCI:GRAD

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je glavni sodnik v 35. minuti tekme odstranil osebo, ki je bila zadolžena za nosila, zaradi protestov na sodniške odločitve.Iz poročila delegata tekme je tudi razvidno, da so se ob koncu polčasa zelo nešportno obnašali gledalci domače ekipe, saj so pljuvali proti sodnikom, ko so le ti odhajali v slačilnice,  zato se na podlagi določil čl. 8/c8, in 24 DP NZS NK AQUA IŽAKOVCI kaznuje z denarno kaznijo 83,00 EUR.

ZAOSTALI PRIMER: 

ZMG GANČANI:RAKIČAN

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je pomočnik sodnika Zoran Horvat prispel na tekmo s 30-minutno zamudo.Zaradi dodatnih pisnih navedb delegata, je bil na podlagi 28. člena DP  uveden disciplinski postopek. Na osnovi 33. člena DP je bil zoper  sodnika Horvat Zorana izrečen suspenz. Sodnik je podal izjavo.Na podlagi določil čl. 8/b4 in 23 DP NZS se sodnik Horvat Zoran kaznuje z denarno kaznijo 36,00 EUR  

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od  objave sklepa na spletni strani MNZ Lendava  (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 83,00 EUR in se plača na žiro račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
 Lendava, 23.04.2008

Disciplinski sodnik:

                Slavko Režonja l.r.

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo