MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

Sklepi  vodje  tekmovanja
 
15. krog PNL
Tekme 15. kroga PNL, ki so bile odigrane dne 23.04.2008 se registrirajo z doseženimi rezultati.  
PRAVNI POUK:         

Zoper odločitve vodje tekmovanja se lahko zainteresirani klub pritoži v 8 (osmih) od objave odločitve na spletni strani MNZ Lendava (69. čl. TP NZS). Pritožba se vloži na MNZ Lendava. Za vsako pritožbo je potrebno plačati pritožbeno takso 83,00 EUR na  TRR  MNZ Lendava.

 

Vodja tekmovanja:

Branko Gros, l.r.

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA  SODNIKA

DOBROVNIK:ČARDA

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (po tekmi ni bilo zadosti tople vode za gostujočo ekipo in sodnike), zato se na podlagi določil čl. 8/c1 in 24/5 DP NK DOBROVNIK kaznuje z opominom.

Izključeni igralec NK DOBROVNIK Kološa Jurij ( 32405 ) se zaradi ponovljenega prekrška - 2.javni opomin (2 x brezobzirna igra) na podlagi določil čl. 8/a2, 9, in 18/2 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 1 /eni/  tekmi. 

HOTIZA:ŠALOVCI

Izključeni igralec NK HOTIZA Čurin Damir ( 33225 ) se zaradi ponovljenega prekrška - 2.javni opomin (vlečenje,brezobzirna igra) in nešportnega obnašanja po izključitvi  na podlagi določil čl. 8/a2, 9, in 18/2 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 2 /dveh/  tekmah. 

Iz prijave pomočnika sodnika tekme je razvidno, da se je na tekmi nešportno obnašal igralec NK HOTIZA Tibaut Leon (32679), ki je bil na  tekmi zamenjan v 82. minuti. Po menjavi je začel grobo žaliti sodnike. Z nešportnim obnašanjem je nadaljeval vse do konca tekme.Na podlagi 28. člena DP  se zoper Tibaut Leona uvede disciplinski postopek. Na osnovi 30. člena DP ima igralec pravico v 24 urah od prejema obvestila podati pisni zagovor.Na osnovi 33. člena DP se igralcu NK Hotiza Tibaut Leonu izreka suspenz. 

Opisna ocena sojenja s strani delegata tekme se posreduje v obravnavo strokovni komisiji MDNS Murska Sobota, ki je dolžna vodstvu tekmovanja v roku  8 (osem) dni posredovati pisno poročilo o ugotovitvah analize sojenja na tekmi. 

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od  objave sklepa na spletni strani MNZ Lendava  (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 83,00 EUR in se plača na žiro račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
 Lendava, 25.04.2008

Disciplinski sodnik:

                Slavko Režonja l.r.

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo