MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

Sklepi  vodje  tekmovanja
 
20. krog PNL
Tekme 20. kroga PNL, ki so bile odigrane dne 26.04. in 27.04.2008 se registrirajo z doseženimi rezultati.  
PRAVNI POUK:         

Zoper odločitve vodje tekmovanja se lahko zainteresirani klub pritoži v 8 (osmih) od objave odločitve na spletni strani MNZ Lendava (69. čl. TP NZS). Pritožba se vloži na MNZ Lendava. Za vsako pritožbo je potrebno plačati pritožbeno takso 83,00 EUR na  TRR  MNZ Lendava.

 

Vodja tekmovanja:

Branko Gros, l.r.

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA  SODNIKA

ŠALOVCI:DOBROVNIK

Zaradi nešportnega vedenja več igralcev domače ekipe ( na tekmi so prejeli 5 rumenih kartonov), s čimer so storili prekršek po čl. 24/9 DP, se na podlagi čl. 8c/8 v zvezi s čl. 12 DP NZS , NK  ŠALOVCI  kaznuje z denarno kaznijo 100,00 EUR. 

ČARDA:PETIŠOVCI

Iz poročila glavnega sodnika in delegata tekme je razvidno, da se je na tekmi nešportno gostujoči predstavnik kluba g. Söke Jožef ml., ki je bil v 83. minuti tekme odstranjen iz klopi za rezervne igralce. Gostujoči predstavnik je tudi po odstranitvi nadaljeval z nešportnim obnašanjem ter žalitvami. Po tekmi je tudi želel fizično obračunati z glavnim sodnikom, vendar so mu to preprečili domači redarji. Na podlagi določil čl. 28 DP NZS se zoper NK PETIŠOVCI uvede disciplinski postopek.Na osnovi 30. člena DP NZS ima NK PETIŠOVCI pravico v 24 urah od prejema obvestila podati pisni zagovor o zgoraj navedenih nepravilnostih. 

Iz prijave glavnega sodnika in delegata tekme je tudi razvidno, da se je po tekmi nešportno obnašal gostujoči fizioterapevt  g. Polanec Stjepan., ki je grozil sodniški trojki. Nadaljnje  grožnje so mu preprečili domači redarji, ki so ga pospremili z igrišča,  zato se na podlagi določil čl. 8/c8, 23/2 in 25 DP NZS NK PETIŠOVCI  kaznuje z denarno kaznijo 63,00 EUR 

ZAOSTALI PRIMER:

HOTIZA:ŠALOVCI

Iz prijave pomočnika sodnika tekme je razvidno, da se je na tekmi nešportno obnašal igralec NK HOTIZA Tibaut Leon (32679), ki je bil na  tekmi zamenjan v 82. minuti. Po menjavi je začel grobo žaliti sodnike. Z nešportnim obnašanjem je nadaljeval vse do konca tekme.Na podlagi 28. člena DP  je bil  zoper Tibaut Leona uveden disciplinski postopek. Na osnovi 33. člena DP je bil  igralcu NK Hotiza Tibaut Leonu izrečen suspenz. Igralec je dostavil pisno izjavo.Na podlagi določil čl. 8/2a, 9 in 18/1 DP NZS , se Tibaut Leon kaznuje s prepovedjo igranja na 2 /dveh/ tekmah. Čas suspenza se po 34. čl DP šteje v čas prestajanja kazni.  

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od  objave sklepa na spletni strani MNZ Lendava  (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 83,00 EUR in se plača na žiro račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
 Lendava, 30.04.2008

Disciplinski sodnik:

                Slavko Režonja l.r.

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Sledite nam

twitter 1053195 na Twitterju

Galerija slik

photo gallery

© Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva  2018  | Piškotki

gnslogo