MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

Sklepi  vodje  tekmovanja
 
21. krog PNL

Tekme 21. kroga PNL, ki so bile odigrane dne 03.05. in 04.05.2008 se registrirajo z doseženimi rezultati.  

PRAVNI POUK:         

Zoper odločitve vodje tekmovanja se lahko zainteresirani klub pritoži v 8 (osmih) od objave odločitve na spletni strani MNZ Lendava (69. čl. TP NZS). Pritožba se vloži na MNZ Lendava. Za vsako pritožbo je potrebno plačati pritožbeno takso 83,00 EUR na  TRR  MNZ Lendava.

 

Vodja tekmovanja:

Branko Gros, l.r.

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA  SODNIKA

AQUA IŽAKOVCI:PETIŠOVCI

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (ni bilo zagotovljeno pisanje zapisnika po novem programu ZAPISNIK, ki je od spomladanskega dela obvezen), zato se na podlagi določil čl. 8/1c in 24/5 DP NZS NK AQUA IŽAKOVCI  kaznuje z opominom. 

DOBROVNIK;TIŠINA

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (tehnični prostor ni bil pravilno začrtan), zato se na podlagi določil čl. 8/1c in 24/5 DP NZS NK DOBROVNIK  kaznuje z opominom. 

Izključeni igralec NK TIŠINA Šnurer Dejan (13166) se zaradi prekrška v čisti situaciji za dosego zadetka  na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/2 DP NZS , kaznuje s prepovedjo igranja na 1 /eni/ tekmi. 

POLANA:ZMG GANČANI

Zaradi nešportnega vedenja več igralcev gostujoče ekipe ( na tekmi so prejeli 4 rumene kartone  in 1 rdeč  karton), s čimer so storili prekršek po čl. 24/9 DP NZS, se na podlagi čl. 8c/8 v zvezi s čl. 12 DP NZS , NK  ZMG GANČANI  kaznuje z denarno kaznijo 100,00 EUR.

Izključeni igralec NK ZMG GANČANI Palatin Tomaž (34662) se zaradi nasilnega štarta (igralec je s silovitim štartom, brez namena, da bi igral z žogo, ogrozil varnost nasprotnega igralca)  na podlagi določil čl. 8/2a, 9 in 18/2 DP NZS, kaznuje s prepovedjo igranja na 3 /treh/ tekmah. 

ZAOSTALI PRIMER: 

ČARDA:PETIŠOVCI

Iz poročila glavnega sodnika in delegata tekme je razvidno, da se je na tekmi nešportno gostujoči predstavnik kluba g. Söke Jožef ml., ki je bil v 83. minuti tekme odstranjen iz klopi za rezervne igralce. Gostujoči predstavnik je tudi po odstranitvi nadaljeval z nešportnim obnašanjem ter žalitvami. Po tekmi je tudi želel fizično obračunati z glavnim sodnikom, vendar so mu to preprečili domači redarji. Na podlagi določil čl. 28 DP NZS je bil  zoper NK PETIŠOVCI uveden disciplinski postopek.Na podlagi določil čl.8b/2, čl.10 in 23/2 DP NZS se predstavnik NK PETIŠOVCI g. Söke Jože mlajši kaznuje z prepovedjo opravljanja vseh funkcij v nogometu za dobo 2/dva/ meseca. Kazen se izteče 27.06.2008.

Prav tako se na podlagi določil čl. 8/c8, 23/2 in 25 DP NZS NK PETIŠOVCI  kaznuje z denarno kaznijo 42,00 EUR..  

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od  objave sklepa na spletni strani MNZ Lendava  (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 83,00 EUR in se plača na žiro račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
 Lendava, 07.05.2008

Disciplinski sodnik:

                Slavko Režonja l.r.

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Sledite nam

twitter 1053195 na Twitterju

Galerija slik

photo gallery

© Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva  2018  | Piškotki

gnslogo