MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

Sklepi  vodje  tekmovanja
 
22. krog PNL

 Tekme 22. kroga PNL, ki so bile odigrane dne 11.05.2008 se registrirajo z doseženimi rezultati.  

PRAVNI POUK:         

Zoper odločitve vodje tekmovanja se lahko zainteresirani klub pritoži v 8 (osmih) od objave odločitve na spletni strani MNZ Lendava (69. čl. TP NZS). Pritožba se vloži na MNZ Lendava. Za vsako pritožbo je potrebno plačati pritožbeno takso 83,00 EUR na  TRR  MNZ Lendava.

 

Vodja tekmovanja:

Branko Gros, l.r.

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA  SODNIKA

GRAD:DOBROVNIK

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (ni bilo pobiralcev žog), zato se na podlagi določil čl. 8/c8   in  24/5  DP NZS  NK GRAD kaznuje z denarno kaznijo 42,00 EUR. Upošteva se predkaznovanje (sklepi disciplinskega sodnika za 8.krog z dne 10.10.2007). 

ČARDA:AQUA IŽAKOVCI

Izključeni igralec NK AQUA IŽAKOVCI Čarni Tomaž ( 5586 ) se zaradi ponovljenega prekrška - 2.javni opomin (vlečenje, igra z roko) na podlagi določil čl. 8/a2, 9, in 18/1 DP NZS, kaznuje s prepovedjo igranja na 1 /eni/  tekmi. 

ZMG GANČANI:KEMA PUCONCI

Izključeni igralec NK KEMA PUCONCI  Bačič Boštjan (21491) se zaradi prekrška v čisti situaciji za dosego zadetka  na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/2 DP NZS , kaznuje s prepovedjo igranja na 1 /eni/ tekmi. 

TIŠINA: TROMEJNIK IL AMBIENTI

Izključeni igralec NK TIŠINA Kous Blaž (39475) se zaradi udarjanja (igralec je v  borbi za žogo s komolcem udaril nasprotnega igralca v predel prsi)  na podlagi določil čl. 8/2a, 9 in 18/2 DP NZS, kaznuje s prepovedjo igranja na 3 /treh/ tekmah.  

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa zelo slabo organizirala tekmo. Delegat tekme je že pred tekmo opozoril domačega predstavnika kluba, da cca. 15 metrov prehoda iz igrišča ni primerno zavarovano za varen odhod igralcev in uradnih oseb z igrišča.Po končani tekmi je prav na tem nezavarovanem prehodu najprej do delegata pritekel domači gledalec in začel groziti in žaliti sodniško trojko. Ob zapuščanju igrišča s strani sodniške trojke, sta ta isti gledalec in še eden prišla do sodnikov in jih začela grobo žaliti in groziti glavnemu sodniku » da živ ne bo prišel od tu«. Zaradi zelo slabe organizacije tekme se na podlagi določil čl. 8/c8  in 24/5  DP NZS  NK TIŠINA kaznuje z denarno kaznijo 100,00 EUR.  

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od  objave sklepa na spletni strani MNZ Lendava  (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 83,00 EUR in se plača na žiro račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
 Lendava, 14.05.2008

Disciplinski sodnik:

                Slavko Režonja l.r.

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo