MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

 
1.MNL –3.krog, 09/10.09.2006

 DOBROVNIK:KAPCA

Izključeni igralec NK KAPCA Hanč Kristjan (1010) se zaradi ponovljenega prekrška - 2.javni opomin (brezobzirna igra, spotikanje), na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/2 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 1 /eni/ tekmi. 

ČENTIBA:NEDELICA

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da so se med tekmo zelo nešportno obnašali gostujoči navijači, ki so žalili glavnega sodnika, zato se na podlagi določil čl. 8/c1 in 24 DP NK NEDELICA kaznuje z opominom.

 POLANA:GRANIČAR

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da so se med tekmo zelo nešportno obnašali gostujoči navijači, ki so žalili glavnega sodnika, zato se na podlagi določil čl. 8/c1 in 24 DP NK GRANIČAR kaznuje z opominom. 

VETERANI TURNIŠČE:KOBILJE

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da pomočnik sodnika Horvat Robert ni pravočasno prispel na tekmo, zato je dolžan  v roku 3 /tri/ dni od prejema tega sklepa dostaviti na MNZ pisno izjavo o vzrokih zamude.

Prav tako je v istem roku dolžan posredovati pisni odgovor na pisne navedbe o njegovem nešportnem obnašanju do igralcev.

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na poslovni  račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
  

Lendava,12.09.2006                                                                                     Disciplinski sodnik: Danijel Žalik, l.r.

 

 

 

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Sledite nam

twitter 1053195 na Twitterju

Galerija slik

photo gallery

© Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva  2018  | Piškotki

gnslogo