MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

1.MNL –10.krog, 29.10.2006

VETERANI TURNIŠČE-KAPCA

Iz poročila delegata je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (pijača se je prodajala v steklenicah), zato se na podlagi določil čl. 8/1c in  24/6 DP NK VETERANI TURNIŠČE kaznuje z opominom.

NK VETERANI TURNIŠČE se opozarja, da je prodaja pijače v steklenicah prepovedana. 

Zaradi nešportnega vedenja več igralcev gostujoče ekipe (na tekmi so prejeli 6 rumenih kartonov) , s čimer so storili prekršek po čl. 24/9 DP, se na podlagi čl. 8c/8 v zvezi s čl. 12 DP, NK KAPCA kaznuje z denarno kaznijo 12.000,00 SIT. 

POLANA-KOBILJE

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da so se med tekmo zelo nešportno obnašali gostujoči navijači, ki so žalili glavnega sodnika, zato se na podlagi določil čl. 8/c1 in 24 DP NK KOBILJE kaznuje z opominom. 

Opisna ocena sojenja delegata tekme se posreduje v obravnavo strokovni komisiji ODNS LENDAVA, ki je dolžna v roku 8 (osem) dni  na MNZ Lendava posredovati pisno poročilo o ugotovitvah analize sojenja na tekmi. 

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na poslovni  račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
  

Lendava, 30.10.2006                                                                                     Disciplinski sodnik:

Danijel Žalik, l.r.

 

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Sledite nam

twitter 1053195 na Twitterju

Galerija slik

photo gallery

© Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva  2018  | Piškotki

gnslogo