MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

2.MNL –4.krog, 17.09.2006

 OLIMPIJA DOLGA VAS:DOLINA

Izključeni igralec NK OLIMPIJA DOLGA VAS Szöke Peter (907) se zaradi ponovljenega prekrška - 2.javni opomin (igra z roko,nešportno obnašanje) in nešportnega obnašanja po izključitvi in tudi po tekmi , na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/2 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 3 /treh/ tekmah. 

Izključeni igralec NK OLIMPIJA DOLGA VAS Čuka Goran (36990) se zaradi ponovljenega prekrška - 2.javni opomin (ugovarjanje, spotikanje), na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/2 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 1 /eni/ tekmi. 

Iz prijave glavnega sodnika tekme je razvidno, da se je po tekmi nešportno obnašal domači predstavnik ekipe g. Zver Damir, ki je po končani tekmi prišel na igrišče in začel žaliti in groziti glavnemu sodniku. Z neprimernim obnašanjem je nadaljeval tudi v klubskih prostorih. Zato se na podlagi določil čl. 28. in čl. 33. DP uvede zoper g. Zver Damirja disciplinski postopek in suspenz opravljanja funkcij do dokončnega izreka kazni.

G. Zver ima v skladu s 30. členom DP NZS pravico podati pismeni zagovor na sedež vodstva tekmovanja.

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na poslovni  račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
 

Lendava,19.09.2006                                                                                     Disciplinski sodnik: Danijel Žalik, l.r.

 

 

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo