MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

Sklepi vodje tekmovanja
 
2. krog PNL

Tekme 2. kroga PNL, ki so bile odigrane dne  20.08.2006, se registrirajo z doseženimi rezultati.  

 

PRAVNI POUK:     
Zoper odločitve vodje tekmovanja se lahko zainteresirani klub pritoži v 8 (osmih) dneh po prejemu odločitve (69. čl. TP NZS). Pritožba se vloži na MNZ Lendava. Za vsako pritožbo je potrebno plačati pritožbeno takso 20.000,00 SIT na žiro račun MNZ Lendava.
 Vodja tekmovanja:

Branko Gros, l.r.

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA  SODNIKA

2. krog,   20.08.2006
 
PNL

GRAD:ROMA

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (ni bilo zadostno število pobiralcev žog in še ti so delo opravljali slabo; v trenutku, ko je sodnik zahteval posredovanje redarjev so ti reagirali zelo počasi), zato se na podlagi določil čl. 8/c1, 24/5 in 28/1 DP NK GRAD kaznuje z opominom.  

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da so se na tekmi nešportno obnašali gostujoči navijači, ki so žalili pomočnika sodnika, mu grozili in ga ovirali pri delu, zaradi česar je bila  tekma tri minute tudi prekinjena, zato se na podlagi določil čl. 8/1c, 24/3, in 28/1 DP NK ROMA kaznuje z opominom.

TURNIŠČE : RAKIČAN

Izključeni igralec NK RAKIČAN Kosi Mitja (27888) se zaradi ponovljenega prekrška - 2.javni opomin (ugovarjanje,brezobzirna igra), na podlagi določil čl. 8/a2, 9, 18/2 DP ter 18/1 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 1 /eni/ prvenstveni tekmi. 

Izključeni igralec NK RAKIČAN Kozic Denis (38319) se zaradi ponovljenega prekrška - 2.javni opomin (ugovarjanje, ugovarjanje), na podlagi določil čl. 8/a2, 9, 18/2 DP ter 18/1 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 1 /eni/ prvenstveni tekmi. 

Zaradi nešportnega vedenja več igralcev gostujoče ekipe (na tekmi so prejeli 4 rumene kartone in dva rdeča) , s čimer so storili prekršek po čl. 24/9 DP, se na podlagi čl. 8c/8 v zvezi s čl. 12 DP, NK RAKIČAN kaznuje z denarno kaznijo 30.000,00 SIT. 

OPOZORILO!

V skladu z navodili vodstva tekmovanja so ekipe pri izvajanju menjav dolžne menjavo prijaviti v pisni obliki ! Izpolnjeni obrazec MENJAVA IGRALCA uradna oseba ekipe preda delegatu in s tem menjavo najavi. Obrazec najdete na spletni strani www.mnzlendava.si , PNL, obrazci, obrazci za klube, menjava igralca.Brez izpolnjenega obrazca MENJAVA IGRALCA sodnik in delegat menjave igralca ne smeta dovoliti!

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na žiro račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.

Lendava, 22.08.2006

Disciplinski sodnik: Slavko Režonja l.r. 

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo