MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

Sklepi vodje tekmovanja
 
8. krog PNL

Tekme 8. kroga PNL, ki so bile odigrane dne  30.9. in 1.10.2006 se registrirajo z doseženimi rezultati.  

 

PRAVNI POUK:            
Zoper odločitve vodje tekmovanja se lahko zainteresirani klub pritoži v 8 (osmih) od objave odločitve na spletni strani MNZ Lendava (69. čl. TP NZS). Pritožba se vloži na MNZ Lendava. Za vsako pritožbo je potrebno plačati pritožbeno takso 20.000,00 SIT na žiro račun MNZ Lendava.

Vodja tekmovanja:Branko Gros, l.r.

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA  SODNIKA

8. krog,   30.09. in 1.10.2006
 
PNL

 TURNIŠČE : HOTIZA

Zaradi nešportnega vedenja več igralcev gostujoče ekipe ( na tekmi so prejeli 5 rumenih kartonov ) , s čimer so storili prekršek po čl. 24/9 DP, se na podlagi čl. 8c/8 v zvezi s čl. 12 DP, NK  HOTIZA kaznuje z denarno kaznijo 25.000,00 SIT. 

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da se je na tekmi nešportno obnašal gostujoči fizioterapevt g.Gjerkeš Jožef, ki je sodnike žalil in jim grozil. G. Gjerkeš je bil odstranjen s klopi za rezervne igralce, zato se na podlagi določil čl. 8/c8, 23/2 in 25 DP NK HOTIZA  kaznuje z denarno kaznijo 10.000,00 sit. Kot oteževalna okoliščina se upošteva, da  g. Gjerkeš po odstranitvi ni hotel zapustiti klopi za rezervne igralce in je z nešportnim obnašanjem nadaljeval tudi ob odhodu z igrišča. 

ROMA : RAKIČAN 

Iz poročila delegata je razvidno, da ekipe NK ROMA ni vodil trener vpisan v zapisnik saj ta ni prispel na tekmo zato se na podlagi določil čl. 8/1c, 24/5 in 28/1  NK ROMA kaznuje z opominom. 

Igralec NK RAKIČAN Savič Miroslav (31986) je bil izključen zaradi nasilnega kontakta s sodnikom, katerega je ob prejemu rumenega kartona prijel za zapestje in mu zmečkal rumen karton. Pri odhodu z igrišča se je igralec nešportno obnašal in komentiral sojenje ter žalil sodnika. Na podlagi 28. člena DP se zoper igralca uvede disciplinski postopek. Na osnovi 30. člena DP ima igralec pravico v 24 urah od prejema obvestila podati pisni zagovor.Na osnovi 33. člena DP se igralcu NK RAKIČAN Savič Miroslavu  izreka suspenz. 

Igralec NK RAKIČAN Škrlak Sebastjan (51788) je bil izključen zaradi nasilnega kontakta s sodnikom, katerega je ob prejemu rumenega kartona prijemal za roko. Pri odhodu z igrišča se je igralec nešportno obnašal in komentiral sojenje ter žalil sodnika. Na podlagi 28. člena DP se zoper igralca uvede  disciplinski postopek. Na osnovi 30. člena DP ima igralec pravico v 24 urah od prejema obvestila podati pisni zagovor.Na osnovi 33. člena DP se igralcu NK RAKIČAN Škrlak Sebastjanu  izreka suspenz. 

ČARDA : PETIŠOVCI

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da  domača ekipa pri prijavi menjav ni uporabljala obrazcev za menjavo igralcev, zato se na podlagi določil čl. 8/1c, 24/5 in 28 DP NK ČARDA kaznuje z opominom.

 Iz poročila delegata tekme je razvidno, da  gostujoča ekipa pri prijavi menjav ni uporabljala obrazcev za menjavo igralcev,  zato se na podlagi določil čl. 8/1c, 24/5 in 28 DP NK PETIŠOVCI  kaznuje z opominom. 

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od  objave sklepa na spletni strani MNZ Lendava  (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na žiro račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.

 Lendava, 3.10.2006

Disciplinski sodnik: Slavko Režonja l.r. 

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Sledite nam

twitter 1053195 na Twitterju

Galerija slik

photo gallery

© Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva  2018  | Piškotki

gnslogo