MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

Sklepi vodje tekmovanja

 
15. krog PNL

Tekme 15. kroga PNL, ki so bile odigrane dne 18.03.2007 se registrirajo z doseženimi rezultati.  

PRAVNI POUK:   

Zoper odločitve vodje tekmovanja se lahko zainteresirani klub pritoži v 8 (osmih) od objave odločitve na spletni strani MNZ Lendava (69. čl. TP NZS). Pritožba se vloži na MNZ Lendava. Za vsako pritožbo je potrebno plačati pritožbeno takso 83,00 EUR na  poslovni račun  MNZ Lendava.

 

Vodja tekmovanja:

Branko Gros, l.r.

SKLEPI  DISCIPLINSKEGA  SODNIKA

15. krog, 18.03.2007
 
PNL

 TURNIŠČE :  ROMA

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da se je na tekmi nešportno obnašal domači predstavnik ekipe g.Robert Čeh, ki je ugovarjal na sodniško odločitev. G. Čeh je bil na pobudo pomočnika sodnika odstranjen s klopi za rezervne igralce, zato se na podlagi določil čl. 8/c8, 23/2 in 25 DP NK TURNIŠČE  kaznuje z denarno kaznijo 42,00 EUR.

 BISTRICA : PANONIJA

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da so gostje seznam igralcev in športne izkaznice predali s 14- minutno zamudo, zato se na podlagi določil čl.8/c1, 24/6 in 28/1 DP NK PANONIJA kaznuje z opominom. 

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo ( ni bilo treh enakovrednih žog za tekmo in ustrezno usposobljene osebe za nudenje prve pomoči), zato se na podlagi določil čl. 8/c1, 24/5 in 28/1 DP NK BISTRICA kaznuje z opominom. 

IŽAKOVCI : RAKIČAN

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo (igrišče ni bilo valjano, igralna površina je bila v slabem stanju), zato se na podlagi določil čl. 8/c1, 24/5 in 28/1 DP NK IŽAKOVCI kaznuje z opominom.  

HOTIZA : KEMA PUCONCI

Iz poročila delegata tekme je razvidno, da je domača ekipa slabo organizirala tekmo ( po tekmi ni bilo dovolj tople vode za tuširanje ), zato se na podlagi določil čl. 8/c1, 24/5 in 28/1 DP NK HOTIZA kaznuje z opominom. 

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od  objave sklepa na spletni strani MNZ Lendava  (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 83,00 EUR in se plača na poslovni račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
 Lendava, 21.03.2007

Disciplinski sodnik:

   Slavko Režonja l.r.    

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo