MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

3.KROG POKALA  MNZ Lendava-člani, 13.09.2006  
  KOBILJE:VETERANI TURNIŠČE
Iz prijave delegata in glavnega sodnika tekme je razbrati, da se je po končanih 90. minutah tekme nešportno obnašal igralec in hkrati trener  NK VETERANI TURNIŠČE  Kavaš Danilo (51466), ki je grobo žalil glavnega sodnika in tudi brcnil žogo v smeri sodnika, vendar ga ni zadel, zato se na podlagi določil čl.8/b2, čl.10 in 23 DP g. Kavaš Danilo  kaznuje  s prepovedjo opravljanja vseh funkcij v nogometu na 4/štirih/ tekmah.Zoper g. Kavaša je bil 14.09.2006 uveden suspenz. Čas suspenza se šteje v kazen. 

Opisna ocena sojenja delegata tekme se posreduje v obravnavo strokovni komisiji ODNS LENDAVA, ki je dolžna v roku 8 (osem) dni  na MNZ Lendava posredovati pisno poročilo o ugotovitvah analize sojenja na tekmi.

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na poslovni  račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
 

Lendava,19.09.2006                                                                                     Disciplinski sodnik:Danijel Žalik, l.r.

 

 

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo