MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

U-12 –1.krog, 04.09.2006

 ČRENŠOVCI :POLANA

Iz zapisnika tekme je razvidno, da je domača ekipa na omenjeni tekmi nastopila z dresi, na katerih sta bili v dveh primerih izpisani enaki številki dresa, zato se na podlagi določil čl. 8/c1 in 24/5 DP NK ČRENŠOVCI  kaznuje z opominom. NK ČRENŠOVCI se opozarja, da omenjeno nepravilnost odpravi. 

Glavni sodnik tekme Pozderec Dejan je dovolil nastop igralcem domače ekipe z dresi, na katerih sta bili v dveh primerih izpisani enaki številki dresa, zato  se na podlagi določil čl. 8/1b in 23/6  DP sodnik tekme Pozderec Dejan kaznuje z opominom.

Izključeni igralec NK POLANA Denša Patrik (63112) se zaradi ponovljenega prekrška - 2.javni opomin (brezobzirna igra, spotikanje) in nešportnega obnašanja po izključitvi , na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/2 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 2 /dveh/ tekmah.

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na poslovni  račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
  

Lendava,12.09.2006                                                                                     Disciplinski sodnik: Danijel Žalik, l.r.

 

 

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo