MNZ Lendava

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközti labdarugó szövetlég Lendva

Medobčinska nogometna zveza Lendava
Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva

U-18, 15.10.2006

 POLANA:PANONIJA

Na omenjeno tekmo ni dopotoval delegirani sodnik Slana Dejan, zato je dolžan v roku 3 (tri) dni na MNZ dostaviti pisno izjavo o vzrokih odsotnosti s tekme. 

Izključeni igralec NK POLANA Vuk Uroš (46311) se zaradi nešportnega obnašanja ( igralec je prijel nasprotnega igralca za lase in ga ob tem začel močno odrivati) na podlagi določil čl. 8/a2, 9 in 18/3 DP, kaznuje s prepovedjo igranja na 4 /štirih/  tekmah.  

ODRANCI:PETIŠOVCI

Iz poročila glavnega sodnika tekme je razvidno, da  se je med  tekmo  nešportno obnašal gostujoči predstavnik kluba g. Jožef Söke, ki je žalil sodnike, zato se na podlagi določil čl. 8/c1 in 24 DP NK PETIŠOVCI kaznuje z opominom.

Iz poročila glavnega sodnika tekme je tudi razvidno, da so gostje seznam igralcev in športne izkaznice predali  šele 10 minut pred tekmo, zato se na podlagi določil čl.8/c1 in čl.24 DP NK PETIŠOVCI kaznuje z opominom. 

ČRENŠOVCI:HOTIZA

Iz poročila glavnega sodnika tekme je razvidno, da na gostujoči  klopi ni bil prisoten trener, zato je NK HOTIZA dolžan v roku 3 (tri) dni na MNZ Lendava dostaviti pisno izjavo o vzroku odsotnosti trenerja.

 

PRAVNI POUK:Zoper sklepe disciplinskega sodnika je dovoljena pritožba v roku treh (3) dni od prejema sklepa (38. člen DP NZS). Pritožba ne zadrži izvršitve kazni. Šteje se, da je pritožba vložena pravočasno, če je oddana s priporočeno pošiljko na pošti zadnji dan pritožbenega roka.Pritožbena taksa znaša 20.000,00 SIT in se plača na poslovni  račun MNZ Lendava. Dokazilo o plačilu pritožbene takse je potrebno priložiti k pritožbi.
  

Lendava,17.10.2006                                                                                     Disciplinski sodnik: Danijel Žalik, l.r.

 

 

KONTAKT

   (02) 578 96 60

  

   Mlinska ulica 5b,9220 Lendava

Deli z drugimi

Pin It

Galerija slik

photo gallery

Copyright © 2016 | Medobčinska nogometna zveza Lendava - Községközi Labdarúgó Szövetség Lendva | Piškotki

gnslogo